En dyrehandel i 1:12

De seneste par dage har jeg arbejdet på at lave en dyrehandel i 1:12. Sådan en har jeg haft tidligere. Tilbage i 2005 købte jeg den fineste dyrehandel af Ursula, der er kendt som en rigtig dygtig miniaturist. Især er Ursula kendt for sine mange, smukke fuglebure.

Jeg ejede Ursulas butik i mere end 10 år, og besluttede mig herefter for at sælge den, da jeg ikke rigtig syntes, at jeg havde plads til den i min andelsbolig i Viborg.

Men i 2016 flyttede jeg så til Ferring, hvor jeg jo har rigtig god plads, og da jeg i december 2017 åbnede mit miniaturemuseum, kunne jeg jo godt se, at det ville være fint med også en dyrehandel.

Og pludselig var tanken der i sidste uge: Du laver da simpelthen din egen dyrehandel.  Den bliver ikke en kopi af Ursulas dyrehandel, men det bliver min egen dyrehandel, hvor jeg selv laver de fleste af tingene. Og normalt er der ikke langt fra tanke til handling, når jeg får en ide. Så jeg er allerede kommet langt. Jeg startede med at lave en fuglevoliere, og  i går lavede jeg selve kikkassen (i de grove træk) samt  tre akvarier – og en hel masse mere. Det er spændende, når jeg først er rigtig i gang. Så giver tingene lidt sig selv. Men I skal nok få lov til at følge arbejdet de nærmeste par dage, hvis I har lyst.

Jeg har allerede lavet rigtig meget miniature i den tid, jeg har haft museet. Jeg har bl.a. lavet en kopi af min barndoms kolonihave. Jeg har lavet en blommehave, en antikvitetsbutik og en genbrugsforretning, et sommerhus, og endelig har jeg indrettet flere dukkehuse.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *